Praxis Medica

Control intern de calitate

Calitatea este prioritatea noastra.

Randox este unul dintre cei mai mari producatori de seruri pentru Controlul Calitatii din lume. Un procent semnificativ este investit in cercetare si dezvoltare in fiecare an pentru a asigura fabricarea produselor dupa cele mai exigente specificatii si dupa cerintele standardelor international. Procedurile de calitate riguroase sunt utilizate pentru a atinge cele mai inalte standarde în domeniul ştiinţei clinice. Angajamentul faţă de calitate este subliniat de acreditarea ISO 13485 pentru dezvoltarea şi fabricarea de kituri de diagnostic.

Randox produce intreaga gama de materiale pentru controlul calitatii, acoperind astfel peste 390 de parametrii. Principalele produse pentru controlul calitatii sunt chimia clinica, imunologie, urina, proteine, lipide, cardiac, LCR, citochine si medicamente. Sunt disponibile deasemenea mono controale si controalele speciale.

Serurile de control testate ale Randox au cea mai mare acuratete existenta, au valori in functie de instrument si metoda folosita. Sticlutele, capacele si ambalajul sunt pe coduri de culoare pentru a putea face mai usor diferenta intre cele 3 nivele disponibile si pentru a reduce costurile datorate erorilor de operare.


Randox ofera doua servicii pentru interpretarea rezultatelor. Mai intai 24/7, program intern de intercomparare laboratoare si in al doilea rand, RIQAS, schema noastra de control extern. Ambele ofera flexibilitate si posibilitatea de a alege pentru a va asigura ca veti avea cele mai bune rezultate de la serurile dumneavoastra de control.

Controlul Calitatii - Riqas

Mai multe informatii despre Control intern de calitate

↑ sus

© 2002 - 2023 - Praxis Medica

Top Desktop version