Praxis Medica

Diagnostic COVID 19

Din dorinta de a contribui la efortul general de prevenire a răspândirii virusului COVID-19 în România, ne-am propus furnizarea într-un termen foarte scurt a unor echipamente medicale utilizate pentru diagnosticarea COVID-19: sistemele de diagnostic molecular ExiStation și kiturile de diagnostic pentru Covid-19, certificate CE-IVD.

Fabricat de compania sud-coreeana Bioneer, ExiStation ™ 48 este un sistem integrat de diagnostic molecular care folosește tehnologia qPCR în timp real, format din ExiPrep ™ 48 Dx și Exicycler ™ 96. Acesta detectează schimbările în ADN și ARN cu scopul de a diagnostica diferite boli. Prin integrarea întregului proces de extracție si amplificare a acizilor nucleici, dar și de analiză a rezultatului, sunt reduse atât erorile umane, contaminarea probelor și a utilizatorului, șansele unui diagnostic greșit, cât și cheltuielile.

Avantaje:

  1. ExiStation ™ 48A poate efectua, în același timp, extracție de acid nucleic și teste de diagnostic pe 48 de probe.
  2. Precizia mare a diagnosticarii cu protocol preinstalat și analiza automată a rezultatelor cu ajutorul programului ExiStation ™
  3. Configurarea flexibilă a probelor: 8 până la 48 eșantioane în volume de 200μl, 400 µl și 800 µl
  4. Interfață simplificată cu ecran tactil, ușor de utilizat
  5. Procese facile de operare si verificare a rezultatelor gratie computerului încorporat al ExiPrep ™ 48 Dx
  6. Minimizarea contaminarii încrucișate datorită protecției picăturilor și obturatorului aerosol, proiectat în mod intelligent.

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2021 - Praxis Medica

Top Desktop version