Praxis Medica

Analizor hematologie Hemix 5-60 5 diff

Analizorul de hematologie Hemix 5-60 5 diff produs de SFRI Franța asigură procesarea a 60 teste/oră, 26 parametri, fiind special conceput pentru laboratoarele mici și mijlocii.

Unitatea sampling poate funcționa atat in modul open tube cat si in modul closed tube/manual sau AUTOLOADER "Plug & Play", cu un simplu click.

Principalele avantaje sunt costurile reduse de mentenanta, utilizarea a doar 3 reactivi, timpul scurt de lucru. Tehnologia pe baza de laser asigură o performanță inalta de testare, analiza celulara imbunatatita, specificitate și sensibilitate inalta, o precizie mai buna a probelor pozitive și negative pentru rezultate de incredere.

Compartimentul reactivilor este termostatat, capacitatea de memorare este de 100.000 rezultate, analizorul Hemix-5 putand fi conectat la orice imprimanta de pe piata. Detalii suplimentare aici.

Valoare punctaj C.N.A.S. 40 puncte | Pret 9.900 euro (fara TVA) | Comenzi la telefon 0232 20 60 30 și pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

↑ sus

 

Ne gasiti si aici

© 2002 - 2021 - Praxis Medica

Top Desktop version